Nieuws & Blogs

ICZ is een landelijke beweging die ernaar streeft om mensen de zorg te geven die bij hun past. Op deze pagina vind u alle nieuws, ontwikkelingen en blogs over ICZ om zo alle kennis en expertise met de lezers te delen.

De artikelen en blogs spelen in op cultuursensitieve zorg (en bijpassende methodes), Virtual Reality Health, veldanalyses, cursussen en trainingen. Ook zullen er praktijkcasussen gedeeld worden via Sensa Zorg. Er worden feiten en cijfers gedeeld over de culturele zorg en ook over de multiculturele doelgroepen. Van de waargenomen wijkanalyses zullen er samenvattingen geplaatst worden.

Nieuws & Blogs​
ICZ is een landelijke beweging die ernaar streeft om mensen de zorg te geven die bij hun past. Op deze pagina vind u alle nieuws, ontwikkelingen en blogs over ICZ om zo alle kennis en expertise met de lezers te delen. De artikelen en blogs spelen in op cultuursensitieve zorg (en bijpassende methodes), Virtual Reality Health, veldanalyses, cursussen en trainingen. Ook zullen er praktijkcasussen gedeeld worden via Sensa Zorg. Er worden feiten en cijfers gedeeld over de culturele zorg en ook over de multiculturele doelgroepen. Van de waargenomen wijkanalyses zullen er samenvattingen geplaatst worden.
Over onze blogger

De blogs worden geschreven door Tuba Gulbahce, getrouwd en moeder van twee kinderen een dochter (2015) en een zoon (2017). Met haar achtergrond als Orthopedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van zorg en pedagogiek wil ze graag haar ervaring en kennis delen met cliënten, hulpverleners en andere belangstellende. Daarnaast doet ze diverse vrijwilligerswerk, houdt van lezen en van reizen.